Skip to main content

Af en toe de riem er eens af…

Na onze laatste activiteit met de pop-up bar, maakten we ons klaar voor de plantendagen met kunstenaarsmarkt in het gemeentelijk park van Boom op 6 juli. Maar onderweg naar Boom heeft onze wagen het begeven, met als resultaat: geen pop-up! Misschien hebben jullie achter elke boom 😉 gezocht om toch maar van onze mega lekker vocht te proeven en te genieten… helaas en hiervoor ook onze oprechte excuses, maar overmacht hebben we niet onder controle!

Momenteel zijn we ‘vollenbak’ bezig met onze belevingsruimte, maar daar hoor je de komende weken meer over! Hou ons zeker in het oog.

De nieuwe bloempjes zijn volop aan het bloeien bereiden zich voor om jullie een buitenaardse smaak te bezorgen…

Daarnaast gaan de lavendelvelden in volle kracht vooruit en worden de ‘Lavender your Life’ producten extra in de kijker gezet!

Maar vooral hebben we dit weekend de riem er even afgelegd, allez afgelegd! We hebben een leuk en lekker verjaardagsfeestje voor onze zoon Jasper georganiseerd. Genieten ten top zoals iedereen zou moeten doen!

Geniet van de komende ‘warme’ dagen en tot binnenkort!

Bart & Kirsten