Skip to main content

Het lange Hemelvaartweekend…

Tijdens dit lange Hemelvaartweekend stonden we met onze mega lekkere producten, onze gins, rum en likeuren, op zowel Gamefair in Sint-Truiden, Tuin & Sfeer in Izegem als Hof & Huis te Torhout!

Gelukkig kunnen we rekenen op ons fantastisch team om op elke plaats het beste naar boven te brengen en ondanks het mindere weer waren jullie toch aanwezig en kwamen jullie proeven van onze toppers! Jullie waren weer geweldig.

Ondertussen zijn Kirsten en ikzelf op onze tractor gekropen om lavendel te planten… altijd leuk om zoiets samen te kunnen doen en toch ook een bepaalde rust te vergaren! We voelen ons altijd fantastisch als we buiten kan zijn.

Binnenkort starten we met de voorbereiding van onze belevingsruimte, maar daarover binnenkort meer natuurlijk

Groetjes

Bart