Skip to main content

Cultureel en artistiek engagement zijn van groot belang voor de Garden Gin. Naast het produceren en verkopen van heerlijke dranken, bieden we ook graag een totaalbeleving aan onder de noemer ‘Ginedy’ . Met partners als Vlinders en Co en Zoe Bizoe kunnen we een gelaagde avond met comedy, dans, vertier en plezier aanbieden. Wie zijn levenswandel op hoogst artistieke wijze vereeuwigd wil zien, kan terecht bij onze huisfotografe Carmen De Vos. 

Comedy show

Eens een avondje lekker ontspannen en ondertussen genieten van een heerlijk gin-tonic, uiteraard bereid met onze Garden Gins?

We testten onze Ginedy show nog maar net uit en hier zijn al enkele recensies:

  • “Zonder enige voorkennis naar de try-out van Ginedy gekeken. Aangenaam verrast door dit voor mij onbekende theater medium. Talent te koop. Heel prettige avond beleefd. En lekkere Gin Tonic gedronken”.

  • “Best wel vreemd en anders, maar ook weer heel leuk, en bijzonder grappig. Past in het Garden Gin concept”.

  • “Ginedy is wat mij betreft een echte aanwinst in het gamma van Bart. Grappig en goed gespeeld . Vooral de kuisvrouw vond ik hilarisch. En dan na afloop, de lach doorspoelen met de enige echte garden Gin Tonic. Super”.

Niet twijfelen: boek onze show “Ginedy”!


In samenwerking met Ronny Aelbrecht – Figurentheater Vlinders & Co

Ronny Aelbrecht Figurentheater Vlinders en co

Artiesten waar we mee samenwerken

Ronny Aelbrecht

Ronny Aelbrecht is behalve scenarioschrijver, scenograaf, poppenmaker, acteur en regisseur, de artistieke leider van Figurentheater Vlinders & C°. Hij heeft al duizenden voorstellingen op zijn actief en meerdere regies. Hij treedt regelmatig op in het buitenland. Niet alleen in Europa maar o.a. ook in China, Irak en Iran.

Figurentheater Vlinders & C° geniet internationale bekendheid en werd meermaals gelauwerd.

Zoe Bizoe

Zoe Bizoe (artistennaam van Zoe Blyau) begon haar carrière in 2012 als danseres bij de Retronettes, een dansgroep gespecialiseerd in vintage-dansen, waarmee ze onder meer optrad op Tomorrowland. Vanaf 2017 treedt ze solo op. Ze omschrijft haar voorstellingen als ‘cabaresque’: “een mengeling van cabaret en burlesque waarbij gedanst, gezongen en verhalen verteld worden.”

In de loop van 2018 en 2019 won Zoë met haar bekendste burlesque-act, ‘Bird of Paradise’ 7 titels in internationale burlesque-wedstrijden onder meer de “International Crown” op de World Burlesque Games in Londen. In 2021 haalde ze de finale van Belgium’s Got Talent met een act over de onthoofding van Marie Antoinette

Carmen De Vos

De Belgische kunstfotograaf Carmen De Vos is de winnaar van de Louis Paul Boon-prijs 2020 voor haar kunstfotografie en haar werk voor de Belgische pers. Ze is vooral bekend om haar sensuele Polaroids die ze keurig verzamelde in de fraai vormgegeven monografie ‘The Eyes of the Fox’.

Carmen is een “slow photographer”. Ze registreert, verbeeldt en bedenkt vreemde verhalen.

Ze verlangt enorm naar wat ze niet durft te verliezen: echt menselijk contact, de traagheid van zijn en creëren, de tastbaarheid van materialen.